Rrëfimi i Aziz Salihut dhe vajzës së tij Monika: Ja kë falënderojnë12:07

  • 4,009 views
Published on 11-11-2016

Legjenda e boksit, Aziz Salihu, para ca ditësh është lëshuar nga spitali i Stambollit. Shëndeti i kampionit të boksit dita ditës po përmirësohet. Ishfituesi i medaljesë së bronztë nga Los Angjelos së fundmi është parë në Shkup, së bashku me vajzën e tij Monika dhe disa familjarë të tjerë. Në Shkup ai kishte ardhur për të takuar miqtë e tij të shumtë dhe të afërmit e familjes së tij. Televizioni Lajm Tv i pari e ka takuar “Zizin”, i cili më pas ka rrëfyer për jetën e tij në spital. Vajza e tij Monika gjatë gjithë kohës ka qëndruar afër babës së tij. Ajo është e lumtur shumë që shëndeti i babës së saj është shumë mirë dhe për këtë falënderon Zotin. Ajo thotë se asnjëherë nuk i del hakut prindit të saj.

 

Enjoyed this video?
aziz
"No Thanks. Please Close This Box!"