Rrëmbim në një pompë benzine në Kumanovë

Published on 06-05-2017

Një ngjarje e tmerrshme ka ndodhur në orët e hershme të mëngjesit, kur rrëmbyes kanë ndërhyrë në një pompë benzine në Deladrovcë të Kumanovës. Tre persona të panjohur rreth orës 04:04 duke kërcënuar me armë kanë marrë çantën e punëtorit dhe kanë konfiskuar sasi cigaresh.

Enjoyed this video?
pompe-640x366
"No Thanks. Please Close This Box!"