Rrezikojnë jetën për t’i vizituar këto vende (Foto)

Published on 23-07-2017

Disa njerëz shkojnë në vende të rrezikshme dhe rrezikojnë jetën atyre, vetëm për të përfunduar aventurën e tyre.
Vendet që do t’i shihni në listën më poshtë, janë vende të rrezikshme të cilat lehtë mund t’ua marrin jetën vizitorëve të tyre, nëse nuk janë aq të kujdesshëm.
Këto janë vendet e rrezikshme, në të cilat njerëzit rrezikojnë jetën vetëm për t’i vizituar:

Kjeragbolten, Norvegji

cliffs-of-moher-ireland

Visitors swim in Devil's Pool at Victoria Falls. It looks like they will be swept over the waterfall but a thick lip of rock keeps people safe. Victoria Falls is nearly a mile wide and 360 feet deep and from the air, looks like the earth has been ripped in two. Zambia, Africa.

Visitors swim in Devil’s Pool at Victoria Falls. It looks like they will be swept over the waterfall but a thick lip of rock keeps people safe. Victoria Falls is nearly a mile wide and 360 feet deep and from the air, looks like the earth has been ripped in two. Zambia, Africa.

el-caminito-del-rey-spain-920x1024

huayna-picchu-peru-800-x-583

kjeragbolten-norway-768-x-576

mount-huashan-china-750-x-501_1500824337-1626245

trift-suspension-bridge-switzerland-1024x768

Enjoyed this video?
kjeragbolten-norway-768-x-576
"No Thanks. Please Close This Box!"