Rrezikon jetën duke u hedhur në lumë, për të shpëtuar një qen (Video)

Published on 15-06-2017

Rrezikon jetën duke u hedhur në lumë, për të shpëtuar një qen (Video)

Shpëtimtarët me barka, kanë shkuar të shpëtojnë adoleshentin e paidentifikuar, që ishte hedhur në lumin Thames në Londër që të shpëtonte një qen.

Mësohet se ai ka zbathur këpucët dhe ka kërcyer, kur ka parë kafshën që u largua nga kalimtarja dhe ra në ujë, transmeton Telegrafi.

Të pranishmit kanë njoftuar forcat e rendit, duke parë që ai nuk po mund të dilte vetëm, por qëndronte më vështirësi në njërin skaj.

Megjithëse ende nuk dihet kush është ky njeri, ai është lavdëruar në rrjetin social, ku videoja është shpërndarë me shpejtësi.

Enjoyed this video?
Rrezikon jetën duke u hedhur në lumë, për të shpëtuar një qen (Video)
"No Thanks. Please Close This Box!"