Rrugët më të mahnitshme bregdetare (FOTO)

Published on 31-07-2017

Rrugë që ua mundësojnë eksplorimin e natyrës
Për shumë njerëz, të bëjnë një udhëtim të gjatë me makinë së bashku me familjen apo miqtë, është ndër kënaqësitë më të mëdha të jetës.

Kjo eksperiencë bëhet më e mirë dhe e paharrueshme, nësë rruga që po udhëtoni kalon përgjatë brigjeve më të bukura të botës.

Më poshtë janë disa nga rrugët më të bukura bregdetare në botë.

1. Ura Bixby (Big Sur, Kaliforni)

2. Baie du Cap (në ishullin afrikan Mauritius)

3. Autostrada Hana (Maui, Hawaii)

4. Rruga e Oqeanit Atlantik (pranë Molde, Norvegji) kalon nëpër dhjetra ishuj në Detin Norvegjez

5. Avenida del Mar (Kili)

6. Rruga bregdetare “Single Track” (Slea Head, Irlandë)

rruget-1_1501295671-2370284

rruget-2_1501295676-405155

rruget-3_1501295675-5314156

rruget-4_1501295675-8368139

rruget-5_1501295674-4616536

rruget-1_1501295671-2370284

rruget-2_1501295676-405155

rruget-3_1501295675-5314156

rruget-4_1501295675-8368139

rruget-5_1501295674-4616536

Enjoyed this video?
rruget_1501295702-12368
"No Thanks. Please Close This Box!"