Sali Berisha flet për herë të parë për arrestimin e Thaçit në Shqipëri (Video)

Published on 23-03-2017

Sali Berisha flet për herë të parë për arrestimin e Thaçit në Shqipëri (Video)

Në emisionin Komiteti, që transmetohet në RTV Dukagjini, ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka folur për arrestimin e Presidentit Hashim Thaçi në Shqipëri, gjatë viteve të ’90-ta.

Berisha ka treguar nëse në atë kohë ishte i informuar për arrestimin e Thaçit dhe për arsyet që, sipas tij, ka mund të ndodhë ky incident. Ai ka shpjeguar nëse gjatë udhëheqjes së tij kanë ndodhur arrestime të tilla, për shkak të bartjes së armëve, gjë të cilën, siç thotë Berisha, e kishte lejuar vetë ai.

Berisha ka treguar se a kishin biseduar ndonjëherë me Thaçin rreth këtij arrestimi. Më poshtë mund të ndiqni deklaratën e ish-kryeministrit shqiptar:

Enjoyed this video?
Sali Berisha flet për herë të parë për arrestimin e Thaçit në Shqipëri (Video)
"No Thanks. Please Close This Box!"