Salihu i kujton Qeverisë çështjet që duhet t’i paraprijnë çfarëdo teme tjetër (VIDEO)02:09

  • 149
Published on 05-07-2017

Shkup, 5 korrik – Publicisti Iljasa Salihu për Lajm TV ka komentuar kërkesën e deputetit të BDI-së, Branko Manojllovski për liritë e komunitetit LGBT. Sipas tij, këto tema nuk janë edhe të rastësishme.

“Ata dështuan në realizimin e platformave dhe këto dështime duhet të mbulohen, dhe çështje të tilla të ndjeshme për shoqërinë përdoren për një qëllim të tillë. Ndonëse Branko i vetëdijshëm, edhe porositësit e tij të vetëdijshëm për reagimin e shoqërisë, pikërisht tani e kanë hedhë këtë temë në treg dhe shoqëria jonë po e diskuton me të madhe. Unë mendoj se e gjithë kjo mes tjerash ka për qëllim edhe zhvendosjen e vëmendjes, në mënyrë që ne të shohim diçka të porositur duke tentuar që ne mos e shohim të duhurën”, deklaroi Salihu.

Enjoyed this video?
iljasa saliu lajmtv
"No Thanks. Please Close This Box!"