Saliu: BESA ta votojë qeverinë, në të kundërtën do konsiderohet bashkevepruese e VMRO-se

Published on 31-05-2017

Levizja Besa duhet te votoje qeverine e re dhe pastaj te nis fazen e re te nje levizje serioze opozitare. Ne te kunderten ajo do interpretohet gjithnje si nje bashkevepruese e VMRO-se dhe kinse zbaton politikat e saj.Besa i ka te depozituara nenshkrimet por njekohesisht eshte mire te del te sqaroje ne detaje se pervec perplasjeve qe ka ajo me BDI-ne qe eshte e natyrshme, duhet pra te sqaroje ne hollesi cfare shkoi keq ne bisedimet midis tyre dhe LSDM-se.Opinioni ka nevoje ti dje keto imtesira. Nese BESA nuk pajtohet me ministrat shqiptare te qeverise se re, Sheqerinska poashtu eshte nje garniture e vjeter e LSDM-se, qe ka sprovuar shume funksione dhe i bie se nuk dalon nga te tjeret.

Urim SALIU 

Enjoyed this video?
urim-
"No Thanks. Please Close This Box!"