Samiti i Komisioneve për Punë të Jashtme, dy ditë në Prishtinë

Published on 20-02-2017

tanja-780x439-768x432

Nën organizimin e Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Kosovës, për dy ditë rresht, përkatësisht më 20 e 21 shkurt  në Prishtinë mbahet Samiti i komisioneve për Punë të Jashtme i parlamenteve të shteteve të Evropës.

Në këtë samit do të marrin pjesë përfaqësues të Parlamentit Evropian dhe parlamenteve të shteteve të ndryshme evropiane, drejtues të institucioneve ndërkombëtare në Kosovë dhe institucioneve vendore.

Panelistët dhe pjesëmarrësit e tjerë do të diskutojnë për perspektivat e zgjerimit të BE-së, përforcimin e bashkëpunimit ndërmjet vendeve të Ballkanit në rrugën drejt integrimeve në organizatat ndërkombëtare, për krizën e emigracionit, si dhe për luftën kundër terrorizmit dhe radikalizmit në rajon.

Në këtë samit do të flasin liderët e institucional të Kosovës.

E pranishme do të jetë edhe euro-deputetja Tanja Fajon.

Enjoyed this video?
tanja-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"