Seks-skandal në një televizion publik në Maqedoni, ja e vërteta?! (FOTO)

Published on 05-07-2017

(Foto: Arkiv)
Në njërin nga televizionet publike ka ndodhur skandal seksi ku është implikuar pronari dhe një udhëheqëse. Kjo është reflektuar edhe në televizionin, pasi që janë marrë me të disa portale. Skandali ka shpërthyer në portalin dokaz, ku është përshkruar se çka në të vërtetë ka ndodhur. Ja linkun më poshtë.

http://www.dokazm.mk/seks-skandal-vo-edna-utrinska-programa-na-tv-sitel-zoshto-voditelkata-ne-e-veke-tamu/

Ky tekst është pjesë e rubrikës thashetheme dhe se redaksia e INA distancohet nga këto shkrime.

Screen-Shot-2017-07-05-at-4.38.11-PM

Enjoyed this video?
BB-FOtini
"No Thanks. Please Close This Box!"