Sela: Ne na vranë më 27 prill, por ne u ringjallëm dhe do të vazhdojmë (VIDEO)

Published on 22-05-2017

Lajm TV ju sjellë deklaratën e plotë të Ziadin Selës nga konferenca e sotme për shtyp.

Enjoyed this video?
18641950_10206688575652111_2061149663_o
"No Thanks. Please Close This Box!"