Selena Gomez ka bërë rregullim të ri flokësh, të PËRSOSURA për verë

Published on 03-05-2017

A jeni mjaft të guximshme që të provoni edhe ju? Nuk është pa arsye Selena Gomez personi më i ndjekur në Instagram!

Çfarëdo që do të bëjë kjo këngëtare 24-vjeçare me flokët e veta, po atë çast bëhet hit dhe të gjithë përnjëherë dëshirojnë të njëjtën gjë (këtë herë edhe ne), transmeton Telegrafi.

Mu tani kur kishim dilemë se si ta freskonim dukjen tonë, Selena na ka zbuluar në Instagram që flokët e veta deri në supe t’i shkurtojë deri te mjekra dhe kështu të tregojë se cili trend do të zotërojë këtë verë!

Kjo prerje tashmë disa vite po e pushton botën, mirëpo gjatë verës 2017 do të jenë të popullarizuara flokët e shprishura.

Meqë vera është afër, mundemi vetëm të konkludojmë që ky rregullim i flokëve është i përsosur për temperatura të larta.

Enjoyed this video?
SelenaGomez-ka-bërë-rregullim-të-ri-flokësh-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"