Selmani në InBOX Debativ: Ali Ahmeti nuk duhet të negociojë me VMRO-në, por të shkojë të ruajë dhen49:29

  • 641 views
Published on 16-01-2017

Kryetari i shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë, Naser Selmani, ka qenë mysafir në emisionin InBOX Debativ në Lajm Tv bashkë me analistin e njohur, Qenan Aliu. Ata kanë debatuar lidhur me situatën aktuale politike, bisedimet që priten të fillojnë për formimin e Qeverisë së ardhshme dhe për “platformën shqiptare”. Selmani ka vlerësuar se fajtori kryesor që ka sjellë shqiptarët në këtë situatë të pavolitshme është kryetari i BDI-së Ali Ahmeti. “Shërbimin më të madh që mund tua bëjë Ahmeti shqiptarëve është të shkojë në. Zajaz, më duket ka atje një tufë dhen, t’i ruajë dhentë kurse në BDI të sjellë një djal të ri që do ta udhëheqë partinë”, ka thënë mes tjerash Selmani. Linjë të ngjashme kritike ka mbajtur edhe analiati Qenan Aliu. Emisionin e plotë InBOX Debativ mund ta përcillni në videon më poshtë:

Enjoyed this video?
Inbox
"No Thanks. Please Close This Box!"