SHBA teston armën e re laserike, më precize se plumbi

Published on 18-07-2017

SHBA teston armën e re laserike, më precize se plumbi

Marina e SHBA-ve ka testuar sistemin e armatosur laserik LaWS, i cili është i vendosur në anijen amerikane Pons në Gjirin Persik, transmeton CNN.

“Është më precize se plumbi. Kjo është armë e gjithanshme dhe mund të përdoret kundër caqeve të ndryshme”, tha për CNN kapiteni Cristopher Walls.

 

Enjoyed this video?
SHBA teston armën e re laserike, më precize se plumbi
"No Thanks. Please Close This Box!"