Shikojeni dallimin e kamerës së iPhone 8 dhe Samsung S8 (VIDEO)

Published on 01-10-2017

Ka lindur një konkurrencë e madhe mes dy gjigantëve, Apple e Samsung për dy modelet e fundit, Samsung 8 dhe iPhone 8. Dy modelet janë fantastike, por që kanë përparësitë në raport me njëri tjetrin.Konkurrencë e madhe gjithmonë mes tyre mbetet tek kamera profesionale.iPhone pretendon se ka shpikur modelin me kamerën më të mirë ndonjëherë ndërsa Samsung e krahason kamerën e saj të S8 me atë të një aparati profesional.Për t’i dhënë fund kësaj dileme, shikojeni videon dhe bëjeni dallimin.

Enjoyed this video?
maxresdefault (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"