Shikojeni jetën luksoze që bëjnë fëmijëve të pasanikëve shqiptarë

Published on 23-07-2017

Është bërë e modës që të rinjtë shqiptarë me baballarë “pasunikë” të reklamojnë mjetet e tyre luksoze apo tufat e eurove në mënyrë që t’i bien në sy ndonjë vajze, ose fare shkurt për të shitur mend në Instagram.

E veçanta e fotove që do të shikoni më poshtë të siguruara nga faqja në Instagram e quajtur @richkidstirana, janë emigrantët. Shqipot jashtë vendit tonë bien në sy tek të huajt diku me flamurin kuq e zi mbi mjetet luksoze e diku me tatuazhet me shqiponjën në trup.
Gjëja e mirë në këtë mes është që po bëhemi të njohur kudo me simbolet tona dhe e rëndësishme është të mos harrojmë se nga vijmë pavarësisht se sa të mira mund të na sjellë jeta./JOQ/

auto_Screenshot_41500710447

auto_Screenshot_51500710445

auto_Screenshot_61500710444

auto_Screenshot_71500710441

auto_Screenshot_91500710435

auto_Screenshot_101500710432

auto_Screenshot_111500710429

auto_Screenshot_121500710427

auto_Screenshot_151500710422

auto_Screenshot_161500710421

auto_Screenshot_171500710420

Enjoyed this video?
auto_Screenshot_191500710474
"No Thanks. Please Close This Box!"