Shikoni si duket sot vendi më i famshëm në botë (FOTO)

Published on 11-07-2017

Kjo foto është përdorur si Wallpaper e rreth 1 miliardë kompjuterëve në botë falë Microsoft Windows XP.

auto_bliss4-900x600_11499709432

Fotoja e shkrepur në vitin 1988 nga Charles O’Rear është një ndër më të shikuarat në botën dixhitale. Ajo u ble nga Bill Gates dhe u përdor si foto ikonë e Windows XP-së.
Në një kohë që nuk dihet ende se sa ka paguar Gates për këtë foto, ajo që dihet është se ajo është shkrepur në distriktin Sonoma të Kalifornisë në SHBA.

31499709560

41499709561

charles-orear-holding-bliss-at-real-location1499709501

Enjoyed this video?
auto_bliss4-900x6001499709390
"No Thanks. Please Close This Box!"