Shilegov: Nuk do t’ia fali atyre që na dërguan njerëz të na vrasin

Published on 30-05-2017

Deputeti i LSDM-së Petre Shilegov në paraqitjen e sotme në Kuvend tha se Maqedonia tani është e lirë dhe demokratike.

“Për dallim prej tjerëve, unë nuk do ua fal atyre të cilët dërguan njerëz për të na vrarë. Jo se hapën dyert, jo se dërguan dhunues të na vrasin, por sepse në kazermën Gjorçe Petrov nuk na pyetët as se si jemi. U falet njerëzve, jo atyre që s’janë njerëz”, ka thënë Shilegov

Ai tha se ka rastin që ti drejtohet të gjithë qytetarëve në Maqedoninë e lirë dhe demokratike.

Enjoyed this video?
shilegov
"No Thanks. Please Close This Box!"