Shiu përmbyti Muzeun e Maqedonisë (FOTO)

Published on 15-06-2017

Pas kontrollit në objektin e Muzeut të Maqedonisë, ministri i kulturës Robert Allagjozovski publikon fotografi me pamje të mjerrueshme të brendisë së objektit të muzeut të braktisur nga institucionet ku vërehen hapësira të pëmbytura dhe mure të plasaritura si pasojë e reshjeve të shiut.

Javorja Fokus citon ministrin Allagjozovski të thotë se braktisje e tmershme e institucionit ku ruhet trashëgimia më e vlefshme.

 

Enjoyed this video?
muzemkd-225x300
"No Thanks. Please Close This Box!"