Shkencëtarë nga Maqedonia dhe Hungaria do ta analizojnë Liqenin e Ohrit

Published on 08-07-2017

Shkencëtarë nga Lidhja Hidrobiologjike në Ohër, së bashku me kolegë nga Instituto për Hetim Nukleare nga Debreceni në Hungari, nga e hëna do të fillojnë hetimet në Liqenin e Ohrit.

Opinioni për detaje tjera rreth aktiviteteve të parapara lidhur me këtë hetim, do të njoftohet diën e njëjtë në një konferencë të veçantë, që do të mbahet në hapësirat e Lidhjes Hidrobiologjike.

Është paralajmëruar që në konferencë përveç përfaqësuesve të dy grupeve hetuese nga Hungaria dhe Maqedonia, të merr pjesë edhe ambasadori hungarez në Maqedoni, Laslo Ishtvan Duks.

Hungari një kohë të gjatë ka konsullatën e nderit në Ohër.

Enjoyed this video?
Ohri-1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"