Shkrimtari marrosi jetimen dhe i zhvati partë, sherr në ‘Shihemi në gjyq’

Published on 02-07-2017

Historia e dashurisë që çuditi gjithë shqiptarët dhe që është përfolur në shumë media në vend.
Këtë herë Amadeo me profesion shkrimtar dhe Lumturia i janë drejtuar emisionit Shihermi në gjyq. Ato kanë pasur një marrëdhënie dashurie e cila filloi nga Facebook. Përveç zemrës Lulturia pohon se i ka dhënë dhe nëj shumë të konsiderueshme parashë.

Pas kësaj ata u ndanë. Amadeo është lidhur me një vajzaë 20 vjeçare studente deh jetime, e cila thuhet se ka shfrytëzuar paratë. Lumturia gjithashtu e rritur jetime kërkon ti kthehet shuma e parave. Nuk dihet se si do të përfundojë historia e tyre. /Gazeta Express/

Enjoyed this video?
screenshot-3_1499008443-8769710
"No Thanks. Please Close This Box!"