Shqiptarët e Shkupit godasin pushtetin aktual, kërkojnë jetë më të mirë (Video)01:21

  • 577 views
Published on 11-12-2016

Ndryshime pozitive dhe jetë më të mirë. Kjo është shpresa e shumicës së shqiptarëve, që kanë votuar sot në Shkup. LajmTv ka intervistuar disa prej tyre dhe të gjithë pajtohen njëzëri se rezultati i këtyre zgjedhjeve do të jenë ndryshime në kampin politik shqiptar.

Prononcimet e qytetarëve për LajmTv mund t’i përcillni në videon./LajmTV

Enjoyed this video?
maxresdefault-9
"No Thanks. Please Close This Box!"