Shqiptari i parë kandidat për deputet në Norvegji

Published on 11-04-2017

Shqiptari i parë kandidat për deputet në Norvegji

Shqiptarët e Østfoldit dje paten rastin te njihen me kandidatin per deputet, shqiptarin Bujar Shala

Bujar Shala është shqiptari i parë, kandidat për deputet në zgjedhjet paralamentare norvegjeze,z gjedhje këto që do të mbahen në shtator 2017.

Bujari do të jetë kandidat me numer 9-të,nga partia Høyre,parti kjo që aktualisht është në pushtet.

Bujari përveç që u prezentua, kërkoi edhe përkrahjen e aktivistëve shqiptar nga Østfoldi, për kanditaturën e tij. Të gjithë të pranishmit e përkrahën unanimisht këtë iniciativë të tij duke u zotuar se do ta ndihmojnë dhe propagandojnë kudo që kanë qasje.Për më shumë shiko videon në vazhdim

 

Enjoyed this video?
Shqiptari i parë kandidat për deputet në Norvegji
"No Thanks. Please Close This Box!"