Shumica parlamentare pranon propozim-ligjet e opozitës

Published on 04-09-2017

Shumica parlamentare ka dhënë mbështetje për tre ligjet që ka propozuar VMRO-DPMNE-ja me procedurë të shkurtuar.

Bëhet fjalë për ligjet për rritjen e pagës për administratorët, ligjin për përmbaruesit dhe ligjit për ndarjen e kuponëve për studentë.

Deputeti nga VMRO-DPMNE-ja, Ilija Dimovski, sot deklaroi se nëse shumica parlamentare ka qasje të drejtë dhe pranon këto propozim-ligje, edhe ata do të kenë të njëjtën sjellje me propozimet e shumicës parlamentare.

Nga OBRM-PDUKM-ja gjithashu kërkuan që të ndryshohet pika e rendit të ditës për konkursin për kryeprokurorin e ri, si dhe zgjedhje e pesë nënkryetarëve të Kuvendit. Shumica parlamentare këto propozime nuk i miratoi.

Enjoyed this video?
Zgrada-na-Sobranieto
"No Thanks. Please Close This Box!"