Si fëmijë, me këngën e parë treguan se do bëhen yje që janë sot

Published on 17-05-2019

Sot janë ndër më të komentuarat dhe më të suksesshmet në Shqipëri.Janë këto motrat Marina dhe Luana Vjollca të cilat po bëjnë bujë jashtëzakonisht të madhe me ato që prezantohen, shkruan Kosovarja.Ato përfolen shumë dhe përmenden nga të gjithë për secilën shfaqje që bëjnë në ekran, dhe se si çdo zemër të publikut arrijnë ta bëjnë për vete.Thuajse edhe me këtë qëllim kishin filluar karrierën duke ua bërë edhe të tjerëve me dije se janë ato që do të bëhen yje qysh me paraqitjen e tyre të parë në skenës.Se si janë dukur ato në hapat e tyre të karierës mund ta kuptoni vetëm përmes imazheve në vijim, ku ishte Luana ajo që ia rikujtoi këto hapa Marinës me rastin e ditëlindjes së saj. /Kosovarja/

Enjoyed this video?
auto_luana_Vjollca_e_Marina_vjollca1490890680-650x3581501357612
"No Thanks. Please Close This Box!"