S’kanë të ndalur iftaret e VMRO-DPMNE-së

Published on 23-06-2017

Dega e VMRO-DPMNE-së nga Komuna e Gostivarit organizoit iftarë për nder të muajit të shenjt të Ramazanit,në shenjë rrespekti për bashkëqytetarët e tyre musliman.

Para dy ditësh iftar organizoi dhe kryetari i VMRO-së,Nikolla Gruevski.Përvec Maqedonasve musliman për herë të parë në komitetin ekzekutiv u emërua antar nga bashkësia etnike turke,mjekja Nermin Telovska.

Enjoyed this video?
vmro-iftar
"No Thanks. Please Close This Box!"