Sot prezantohen të dhënat për të punësuarit në sektorin publik

Published on 16-03-2017

Zyre-780x439-768x432

Raporti vjetor i Regjistrit të të punësuarve në sektorin publik për vitin 2016 do të prezantohet sot në Shkup.

Të dhënat nga raporti do t’i prezantojë ministrja e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Marta Arsovska-Tomovska, njofton AIM.

Enjoyed this video?
Zyre-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"