Sozia e Shakirës

Published on 14-07-2017

Rebecca Maiellano është kantautore nga Venezuela, ndërsa ditët e fundit është duke bërë bujë për shkak se ngjan me artisten kolumbiane Shakira.

Ajo përpiqet në të gjitha mënyrat të sillet e të vishet njësoj si Shakira.

Këngëtarja është në dijeni të Rebeccas dhe ka pasur mundësi të shohë disa video në të cilat ajo këndon dhe kërcen, shkruan La Prensa.auto_18581439_1290633694392802_2788553584747216896_n1500029313

Enjoyed this video?
auto_Shakiraessia1500029274
"No Thanks. Please Close This Box!"