“Stop” dënimeve drakonike dhe të padrejta ndaj shqiptarëve(VIDEO)

Published on 23-02-2018

Organizatorët e protestës, në mesin e të cilëve edhe ish të burgosur politik dhe familjarë të të burgosurve nga procese të dyshuara për montime, kërkuan drejtësi për proceset e fundit gjyqësore në vend ku si cak ishin shqiptarët.

 

 

Enjoyed this video?
received_10208319035132579
"No Thanks. Please Close This Box!"