Të parët që shpërthyen dyert e Kuvendit edhe ushtarakë të Armatës (VIDEO)

Published on 02-05-2017

Fotografitë dhe pamjet e sulmuesve në Kuvend po shpërndahen nëpër internet, ndërsa policia po bën identifikimin e tyre. Sipas redaksisë së portalit Pozitiv në Shkup, mes të parëve që kanë shpërthyer barrikadën policore dhe kanë hyrë në Kuvend kanë qenë edhe pjesëtarë të Armatës së Maqedonisë, por edhe profesorë të Akademisë Ushtarake.

Në fotot e publikuar nga ky portal shihen edhe ushtarakët dhe profesorët e Akademisë, N.Talevski dhe A.Ilievski. (Pozitiv.mk)

Enjoyed this video?
ushtarak-kuvend-640x320
"No Thanks. Please Close This Box!"