Tetovë, Zaev vizitoi Porojin e përmbytur

Published on 06-06-2017

Menjëherë pasi komisionet të jenë gati me vendimet e tyre, do të mbajmë mbledhje në Qeveri edhe me kreun e Bashkësisë Lokale që është këtu dhe me komunën, që t’i konstatojmë të gjitha zgjidhjet për pagesat e dëmeve, investime për kthimin e infrastrukturës në normale, dhe pjesën e planit dhe dinamikës për realizimin e planit të UNDP-së, që komuna e ka aplikuar në Qeveri dhe gjitha zgjidhjet e tjera për zgjidhje të përhershme të këtij problemi që përsëritet vite me radhë- tha kryeministri Zoran Zaev.

Enjoyed this video?
ZORAN-ZAEV
"No Thanks. Please Close This Box!"