“The Sun”: Fëmijët e pasur shqiptarë enë mbi dyshekë të mbuluar me para e armë (FOTO)

Published on 12-09-2017

Prestigjozja britanike “The Sun” i ka kushtuar një artikull disa prej fëmijëve të pasur të
Shqipërisë, duke iu referuar faqes në Instagram, quajtur “The Rich Kids of Albania” e cila
poston fotot e këtyre të fundit nga jeta e luksit që bëjnë.

Sipas ‘The Sun’, këta adoleshentë dhe të rinj nga Ballkani janë fëmijët më të pasur të vendit,
të cilët mburren për mënyrën e tyre të jetesës duke reklamuar në rrjetet sociale makinat
luksoze, avionë e jahte private, tufa parash, por edhe armë.

“Ashtu si fëmijët e tjerë të pasur, edhe shqiptarët gjithashtu kanë makina luksoze dhe modelet
me të fundit të tyre. Por tronditëse është se si disa i shpenzojnë paratë për armë”, shkruan
ndër të tjera “The Sun”.

eur 2

euro pisto

Enjoyed this video?
euro pisto
"No Thanks. Please Close This Box!"