Theu me mund dritaren dhe hyri brenda, pastaj kuptoi se garazhi nuk ka dyer (Video)

Published on 23-06-2017

Theu me mund dritaren dhe hyri brenda, pastaj kuptoi se garazhi nuk ka dyer (Video)

Hajni i paidentifikuar, ka thyer me shumë mund dritaren e një garazhi që nuk dihet se ku ndodhet, ndërsa pasi hyri kuptoi se kjo ishte e kotë.

Hapësira nuk ishte pa derë, teksa brenda nuk kishte asgjë për të vjedhur, transmeton Telegrafi.“Ky nuk e plotëson asnjë kusht që te jetë hajn”, si dhe “sikur unë të hyja për të vjedhur, do më ndodhte njëjtë”, janë dy nga komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime.

Pamjet e marra nga kamera e sigurisë, kanë bërë xhiro në internet pasi ai u mundua pa nevojë, sepse nuk e kontrolloi terrenin. /Telegrafi/

 

Enjoyed this video?
Theu me mund dritaren dhe hyri brenda, pastaj kuptoi se garazhi nuk ka dyer (Video)
"No Thanks. Please Close This Box!"