Tre seanca të rëndësishme gjyqësore në Gjykatën Themelore Shkupi 1

Published on 23-05-2017

Gjykata Themelore Shkupi 1 do të jetë e stërngarkuar sot me seanca gjyqësore mjaft të rëndësishme.

Seanca e parë gjyqësore ka të bëjë me sulmin në Kuvendin e Maqedonisë, natën e 27 prillit të këtij viti, ku u sulmuan fizikisht deputetët e shumicës parlamentare dhe gazetarët. Seanca e mëparshme i shty për shkak të mungesës së njërit nga sulmuesit. Nga të gjithë të akuzuarit, ndaj dy prej tyre rëndon akuza e tentimvrasjes.

Seanca tjetër ka të bëjë me Magyar Telekom, që dyshohet për dhënie ryshfeti në Maqedoni. Kjo kompani tashmë është dënuar më SHBA dhe duhet të paguaj një shumë të madhe parashë si gjobë.

Seanca e tretë ka të bëjë me lëndën e PSP-së, Fortesa 2. Seanca e kaluar u shty për shkak të, siç u tha, gjendjes së keqe shëndetësore të të dyshuarit kryesor, Goran Grujoski, ish-shef, i drejtorisë së pestë të DSK-së. Kjo lëndë ka të bëjë me shkatërrimin e pajisjeve për përgjim.

Enjoyed this video?
133029900
"No Thanks. Please Close This Box!"