Tronditet familja, nuk do ta besoni ku ishin fshehur gjarpërinjtë (FOTO)

Published on 01-08-2017

Një familje është tronditur, pasi ka zbuluar se në dhomën e tyre të ndenjes dy gjarpërinj kishin bërë “folenë” në një vend që askush nuk do ta mendonte.
Fotot janë postuar nga Australian Sunshine Coast Snake dhe kanë befasuar përdoruesit e mediave sociale duke u përpjekur të zbulojnë pozicionin e tyre. Ata s’duan veten për të ‘gjetur gjarpërinjtë’ e fshehur.
Komentet ishin nga më të ndryshmet dhe secili jepte mendimin e tij, se ku mund të ishin gjarpërinjtë.
Ata ishin fshehur në pjesën e sipërme të derës.
f1

f2

Enjoyed this video?
familja
"No Thanks. Please Close This Box!"