Urimi i Ambasadës amerikane për 9 vjetorin e Pavarësisë (Video)

Published on 17-02-2017

Pavaresia-e-Kosoves-780-780x439-768x432

Ambasada Amerikane në Kosovë, përmes një video në faqen zyrtare në Facebook ka uruar qytetarët e Kosovës për përvjetorin e nëntë të Pavarësisë

“Është e qartë se aq më shumë na pëlqen jeta në Kosovë, aq më shumë kemi për të mësuar. Urime Dita e Pavarësisë Kosovë”, shkruhet në urimin e Ambasadës së SHBA-së në Kosovë.

Ambasadori Delawie dhe disa nga punjonësit janë sfiduar me disa pyetje për të parë se sa e njohin Kosovën.

 

 

 

Enjoyed this video?
Pavaresia-e-Kosoves-780-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"