Ushtarët e Maqedonisë marrin pjesë në manovrat ndërkombëtare ”Sabre Guardian 2017”

Published on 03-07-2017

Pjesëtarë të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë (URM) do të marrin pjesë në manovrat ndërkombëtare ushtarake ”Saber Guardian 2017”.

Manovrat do të mbahen nga 11 e deri më 20 korrik në territorin e Hungarisë, Rumanisë dhe Bullgarisë. Sipas Shtabit të URM-së, qëllimi i ushtrimeve është promovimi i stabilitetit dhe sigurisë në rajonin e Detit të Zi, si edhe forcimi i kapaciteteve dhe besimit të ndërsjellë ndërmjet USAREUR dhe ushtrivetokësore të vendeve anëtare

Enjoyed this video?
us-army-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"