Ushtria amerikane vjen në Maqedoni

Published on 23-06-2017

Ushtria amerikane do të vijë në Maqedoni, njoftoi sot Qeveria e re, pasi e solli vendimin në seancën kuvendore të tetën me radhë për leje “për hyrje paqësore të forcave të armatosura të SHBA-ve, për aktivitete trajnuese në Krivollak”, transmeton FLAKA.

Bëhet fjalë pët një trajnim ushtarak të parin e këtij lloji në Maqedoni dhe mundësi që Maqedonia të tregojë përkrahje logjistike për mbajtje edhe të trajimeve tjera të këtilla në të ardhmen, që vlerësohet se është sinjal i mirë edhe në korniza për aspiratat e Maqedonisë për në NATO.

Enjoyed this video?
us-ari
"No Thanks. Please Close This Box!"