Vajzat dasmore ‘tërbohen’ në autostradë, djemtë “shqyejnë sytë” nga habia (VIDEO)

Published on 03-08-2017

Ne shqiptarët e adhurojmë ahengun dhe për të vërtetuar këtë mjafton të shikojmë se si sillemi kur jemi në një dasmë apo në ndonjë gëzim tjetër dhe ka muzikë. Megjithatë, format e të festuarit, sa interesante, bëhen edhe të rrezikshme. Kështu, ditën e sotme, në autostradën Tiranë-Durrës është filmuar një pamje që për disa mund të cilësohet si e pazakontë e për të tjerë tepër normale në të tilla raste. Disa dasmore, të cilët ndoshta kanë shkuar të marrin nusen, kanë dalë tërësisht na xhamat e një automjeti, teksa udhëtojnë në autostradë. Ky veprim është i rrezikshëm si për vajzat që udhëtojnë në atë mënyrë në atë automjet. KLIKONI me poshte per ta pare videon:

Enjoyed this video?
dasma
"No Thanks. Please Close This Box!"