Vanhoutte deri te Petrovski: Në një demokraci normale, ju do të ishi në burg! (Foto)

Published on 20-12-2016

11

Drejtori i Arkivit Shtetëror të Republikës së Maqedonisë, Filip Petrovski, në rrjetin social Facebook ka dërguar kritika deri te ish ndërmjetësuesi në Përzhino, Peter Vanhoutte, përderisa Vanhoutte hapur e ka kërcënuar Petrovskin me burg.

vanhoutte-mesazh-petrovskit

Informacion i dyshimtë sipas Houtte është ajo çka Petrovski në profilin e tij në Facebook ka publikuar identitetin e përfaqësueses së LSDM-së në Këshillin zgjedhor të vendvotimin e dyshimtë në Tearcë, për të cilën në mënyrë mashtruese akuzon se është bërë ‘treni bullgar’ me laps votues.

Në këtë publikim ka komentuar edhe Houtte, i cili ka shkruar se ‘mirë është shënuar mesazhi’ dhe se publikime të tilla janë përfundimisht të ‘papranueshme’. Më tej, Vanhoutte deri te Petrovski ka shkruar se në një ‘demokraci normale’ për këtë ju do të ishi burgosur dhe do të vendoseshte në burg për një kohë të gjatë.

Për Filip Petrovskin, mesazhi i Houtte është qesharak dhe absurd. Ai ka porositur:

‘Rregulloni punët në shtetin tuaj e cila për momentin është një ‘çerdhe’ e ISIS-it, kurse para 100 viteve vendi i cili organizoi vrasje masive në Afrikë. Rrini në shtëpi, mjaftë ishte nga ju’.

Enjoyed this video?
11
"No Thanks. Please Close This Box!"