“Vazhdojnë ndërtimet në shëtitoren përreth Vardarit, kontraktuesi refuzon të dorëzohet”

Published on 30-04-2017

Kryetari i Komunës Qendër, Andrej Zhernovski, njofton se në shëtitoren përreth Vardarit këtë mëngjes ka tentime të reja të vazhdohet me ndërtimet. Sipas Zhernovskit, me qëllim është zgjedhur java para festës dhe fundjavës së vazhduar, pasi është kohë kur të gjithë flejnë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Jam i bindur se gjithë kjo është e menduar dhe e organizuar me qëllim që të defokusohet opinioni nga ngjarjet në Kuvend. Të njëjtit perosna edhe më tej dëshirojnë incidente dhe përplasje. Jam në kontakt me pronarët e lokaleve në shëtotire, presim reagimin e tyre”, shkruan Zhernovski në Facebook.

Nga Komuna Qendër informuan se një rrugë e tillë përreth shëtitores nuk do të ndërtohet, pasi sipas tyre, paraqet katastrofë ekologjike./Telegrafi/

Enjoyed this video?
kej1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"