Vazhdon konflikti verbal mes deputetëve të Maqedonisë

Published on 10-04-2017

parlamenti-i-maqedonise_1489927268-6262220

Deputetët e Maqedonisë kanë vazhduar me fyerje dhe akuza të ndërsjella në mes vete edhe në vazhdimin e seancës konstituive në Kuvendin e vendit.

Seancën e kanë nisur deputetët e LSDM-së me ndërhyrje procedurale ku akuzohet kryesuesi i Kuvendit për thyerje të Rregullores së Kuvendit.

Sheqerinska reagoi për rastin e konsulit të nderit i cili dyshohet për vrasje në Barcelonë.

Enjoyed this video?
parlamenti-i-maqedonise_1489927268-6262220
"No Thanks. Please Close This Box!"