Vëllau i Shqiponjës – Muhamed eja në vete mos e humb rrespektin (foto)

Published on 21-10-2017

Vëllau i Komandant Shqiponjës Qahil Rexhepi i ka komentuar deputetit të LSDM-së Muhamed Zeqiri në statusin që Muhamed Zeqiri kishte përkrahur , arsyetuar dhe kishte bërë thirrje që të votohet kandidati i BDI-së për komunën e Çairit Visar Ganiu .

Muhamet eja në vete mos e humb rrespektin ! Janë fjalët që Qahil Rexhepi ia kishte shkruar deputetit të Lsdm -së Muhamed Zeqiri . Fol.mk

Enjoyed this video?
shqiponja1-640x480-640x480-1-696x522
"No Thanks. Please Close This Box!"