Verushevski emërohet këshilltar i kryeministrit Zaev

Published on 04-09-2017

Ish njeriu i parë i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, Zoran Verushevski, është emëruar si këshilltar i kryeministrit Zoran Zaev për siguri ndërkombëtare, vërtetuan nga Qeveria për eMagazin.

Verushevski është pjesë e delegacionit qeveritar e cila është vizitë në Izrael.

Ndryshe, emri i Verushevskit përmendej edhe para një periudhe të shkurtër për këtë pozicion, por ai as nuk pati demantuar por as nuk e pati vërtetua.

Enjoyed this video?
verushe_1504517426-7361882
"No Thanks. Please Close This Box!"