Veseli: Kosova ka popullatën më të re evropiane, t’i fuqizojmë të rinjtë

Published on 24-05-2017

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli në një takim me të rinjtë Bibliotekën kombëtare të Kosovës ka thënë se guximi, shpejtësia dhe dashuria ndaj atdheut janë tiparet të rinisë kosovare.

 

Ai tha se gjatë takimit me të rinjtë ka hasur në një entuziazëm të pashoq të studentëve.

“Kosova, me popullatën më të re evropiane, meriton vendim-marrje kushtuar të rinjve. Guximi, shpejtësia dhe dashuria ndaj atdheut janë tipare të rinisë sonë, ndërsa ne do ta sigurojmë një Fillim të Ri për fuqizimin e të rinjve në ekonominë dhe shoqërinë tonë.

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës sot hasa në entuziazëm të pashoq te studentët tanë – një dëshmi e dëshirës së flaktë për një Fillim të Ri”, shkruan Veseli në Facebook.

Enjoyed this video?
sfas
"No Thanks. Please Close This Box!"