VIDEO/ Morena i përmend “bo**t” në këngën e re

Published on 26-07-2017

Kënga e re e Morenës është një këngë, që më shumë mund të konsiderohet një “diss” apo kundër femrave të tjera të shou-bizit të Kosovës

“Shlif” e Morena Tarakut është publikuar para dy dite dhe këngëtarja ka zgjedhur që në këtë këngë ti shpall luftë këngëtarëve të tjera të skenës sonë.

Përveçse ka shumë tekst, ku këngëtarja e ngre veten, ajo përdorë edhe shprehje eksplicite në tekst.

Ajo në një vend thotë se “kur po fol për mu ti po nisesh për vete, bitch ti s’ki bole për mu apo e sheh çka të gjeti”, citon Express. Nuk dihet se kujt i janë drejtuar këto fjalë kaq të rënda, por ajo ndoshta do ta sqarojë në të ardhmen në ndonjë intervistë të saj.

“Shlif” është kënga e radhës e Morenës e cila në njëfarë forme nuk ka pasur sukses sikurse këngët e tjera që u publikuan të dielën, siç ishte ajo e Gjikos me Norën, High 4 e BabaStars, Encës dhe disa këngë të tjera.

Deri me tani nga 48 orë Morena ende nuk ka arritur më shumë se sa kap mbi 300 mije klikime.

Enjoyed this video?
auto_morena_1501012560-84548491501015114
"No Thanks. Please Close This Box!"