VIDEO/ Njihuni me fshatin më të pasur në botë

Published on 17-07-2017

Qytetarët e Huaxit janë shumë të pasur, por nuk u lejohet të flasin për shtypin.

Fshati dikur ishte një komunitet bujqësor i dobët, por tani konsiderohet një konglomerat multi-miliard dollarësh në tregjet e çelikut dhe anijeve, transmeton lajmi.net.

Ka 2,000 “banorë të regjistruar”, të cilët thuhet se kanë kujdes shëndetësor dhe arsim falas. Gjithkush punon shtatë ditë në javë pa fundjavë.

Enjoyed this video?
auto_Screenshot_451496334774 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"