Visar Ademi: BDI guri i vetëm i VMRO-së për të qenë pjesë e Qeverisë së zgjeruar

Published on 22-03-2017

Visar-Ademi-1-780x439-768x432

Analisti politik Visar Ademi në emisionin “Click Plus” në tv21 tha se të gjitha presionet të cilat i bën VMRO-ja, nuk kanë asgjë përveç se ti bëhet një vend në Qeverinë e zgjeruar.

“Guri i vetëm që e Lëvizën VMRO-ja, ose pozicioni, ose partia që do ta mbroj këtë lloj pozicion, për mendimin tim duhet të jetë BDI-ja, sepse këto lloj vepra dhe gjërash po i le prapa”, tha Ademi duke shtuar se dëshiron të demantohet, jo me fjalë por me vepra.

“Dua të demantohem që nuk janë guri i vetëm dhe strategjik që ka lënë VMRO-ja për t’i bërë një vend në Qeverinë e zgjeruar”, deklaroi Ademi.

Enjoyed this video?
Visar-Ademi-1-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"