Visar Ganiu vizitoi edhe banorët e lagjeve Dizhon dhe Xhon Kenedi të Shkupit

Published on 24-09-2017

Banorët e lagjeve Dizhon dhe Xhon Kenedi kanë mirëpritur kandidatin e Bashkimit Demokratik për Integrim për kryetar komune Visar Ganiu dhe bartësin e listës për këshilltarë në qytetin e Shkupit, Besnik Ajeti.

Ganiu dhe Ajeti me qytetarët kanë biseduar për problemet me të cilat ballafaqohen në jetën e përditshme. Ganiu dhe Ajeti banorëve të këtyre dy lagjeve u kanë premtuar mbështetje konkrete kryesisht në infrastrukturë dhe në mbrojtjen e mjedisit.
Ndwrkohw njw nga banorwt, kishte përqafur kandidatin, duke ia thënë këto fjalë: “Një Vsiar ka lind nana, të priftë e mbara”… Pas takimit me qytetarët, Ganiu dhe Ajeti kanë vazhduar takimet derë më derë.

       

 

Enjoyed this video?
Visar-Ganiu_1
"No Thanks. Please Close This Box!"