VMRO-DPMNE: Ne punojmë, LSD sinonim i intrigave

Published on 26-05-2017

VMRO DPMNE ka dalë sot me një kumtesë përmes së cilës ka përmendur  të arriturat e së kaluarës. Por nga atje nuk kanë lënë pa kritikuar edhe LSDM-në.

“VMRO-DPMNE është parti e cila punon në të mirën e qytetarëve përdersia LSD është sinonim i intrigave. Qeveria e VMRO-DPMNE-së ka realizuar projektet më të mëdha infrastrukturore në historinë e Maqedonisë. Punuam për përmirësimin e shëndetësisë, zhvillimin e arsimit dhe kulturës. Përderisa VMRO punon në të mirë të qytetarëve, Zaev po bën pazare se si të realizohet platforma e Tiranës”, thonë ndër të tjerash nga VMRO-DPMNE.

Enjoyed this video?
vmro4-640x356
"No Thanks. Please Close This Box!"